Řepka ozimá - osiva InVigor

Společnost BASF nenabízí pouze kvalitní a prověřené přípravky na ochranu rostlin, ale také výkonné hybridy řepky ozimé s celou řadou benefitů - InVIGOR

  • TUBA - Dobře vyladěná řepka

Odrůda TUBA byla nejlepší v sortimentu registrovaných odrůd ÚKZÚZ 2021, exceluje výkonností a stabilitou výnosu, tolerantní vůči TuYV, odolná Rlm7, nižší vzrůst, odolnost poléhání, velmi vitální vzrůst, snáší pozdní setí.

  • INV1170 - Výkonný přeborník pro Českou republiku nejen díky odolnosti Verticiliu

Velmi úspěšnou odrůdou, kterou jsme zaregistrovali v pokusech ÚKZÚZ v letech 2017-2019 je hybridní odrůda  INV1170 . Restaurovaný hybrid typu Ogura-Inra, střední ranosti, patří  mezi středně vzrůstné až vzrůstné materiály s výbornou odolností vůči poléhání. Při registraci dosáhl 111% na průměr kontrolních odrůd. Lze konstatovat, že odrůda INV1170 je vhodná do stresových podmínek, zejména suchu a vyniká zdravotním stavem, vynikající v odolnosti fómovému černání  a verticiliovému vadnutí. 

  • Darling – TuYV tolerantní odrůda

Darling je odrůda z německé provenience a v podmínkách ČR úspěšně prošla pokusy SEK (společný evropský katalog), které zaštiťuje SPZO. Díky své nadprůměrné výkonosti si vydobyla právo být umístěna v POP SPZO pokusech. Nespornou výhodou je kvalitní kořenový systém, vitalita regenerace v jarním období a výnosnost. Přidanou hodnotou zvýšená odolnost pukání šešulí.

  • Crossfit - Unikátní kombinace odolnosti Plasmodiophoře a TuYV

Hybridní odrůda Crossfit otevírá další možnost ochrany pěstitelů vůči nepříznivým podmínkám i chorobám. Nejen, že je tolerantní vůči viru TuYV, ale zároveň je odolná nádorovitosti kořenů, nebo-li chorobě Plasmodiophora brasiccae. Její výkonnost je plně srovnatelná s aktuálními špičkovými odrůdami a je registrována  a testována v Německu a Francii. 

  • INV1266CL - Clearfield neřekl poslední slovo.

Clearfield  - řešení na obtížně hubitelné i nově  se šířící plevele, mimo jiné řepici, barborku či úhorník. Máme pro Vás řešení, INVIGOR INV1266CL se jeví jako optimální složka této technologie.  INV1266CL je velmi raná hybridní odrůda, nižšího vzrůstu s velmi dobrou výkoností. Materiál byl registrován na území EU a tedy je plně k dispozici našim zemědělcům. Mimochodem v pokusech v Maďarsku, kde je Clearfield pěstován na výrazněji vyšších výměrách, dosáhl v oficiálních pokusech hodnocení odrůd 1. místo!

Výhodná nabídka při zakoupení osiv InVigor:

Související plodiny

 Petr Popelka

Petr Popelka

BASF spol. s r.o.

Obchodní zástupce

Agro

Top